alapítva 1924

Együttműködési megállapodás

Együttműködési megállapodást kötött Egyesületünk a Hajnóczy József Humán Szakközépiskola és Kollégiummal az iskola közösségi szolgálat közös lebonyolításával kapcsolatban.

E szerint az Egyesület fogadja az iskola által hozzánk irányított diákokat, akik azután a kórus munkásságában részt véve, igazolást kaphatnak az iskola közösségi szolgálat  teljesítéséről.

Reményeink szerint ez nem csak ennyiből áll majd, és a kóruszenét, közösségünket megszeretve, néhányan azért „meg is ragadnak”sorainkban.

Már eddig volt-van kórusunkban aktívan tevékenykedő diák, immár harmadik éve. Cser Ádám 4. éves hallgató a tenor II szólamát erősíti. Korábban pedig Patkós Gergő a bariton szólamban szólaltatta meg nagyszerű hangját.

Ez a megállapodás tulajdonképpen segítheti kórusunk „toborzó” munkáját, hiszen nagy szükségünk lenne egy kis fiatalításra. Mint minden férfikórusnak, a miénknek is meg kell küzdeni az elöregedés problémájával.

És hogy egy kis kedvet is csináljunk a fiataloknak e nemes elfoglaltsághoz, rövidesen toborzó bemutatót tartunk az iskolában. Ennek időpontját még egyeztetnünk kell az iskola vezetésével.

SG

 

 

Loading

Támogatóink

Fő támogatóink

Média támogatóink

Köszönjük adója 1%-át!

Köszönjük adója 1%-át!

Adószámunk: 18840272-1-16
Beszámolók
Hírlevél regisztráció
Ön is feliratkozhat a hírlevelekre:
Közelgő esemény
Most nincs közelgő esemény.
Nézz vissza legközelebb!